- hirdetés -

A karácsonyvárás jegyében teltek az elmúlt hetek az Orosházi Református Egyházközségben is. A református iskola és óvoda növendékei örvendeztették meg a nézőket, íme az összefoglaló.

Az idei adventben sok színes műsornak örülhetnek a gyülekezeti tagok és mindazok, akik a református istentiszteletekre ellátogatnak  írja Szalkay Róbertné iskolalelkész. Advent első vasárnapján Víghné Pintér Lilla tanárnő felkészítő munkájának köszönhetően a református iskola felsősei adtak műsort.

Ezt követően, advent második vasárnapján, december 8-án Makai Andrea tanítónő szolgált a másodikos diákokkal, akik nagy lelkesedéssel készültek a különleges alkalomra. December 15-én református iskola elsősei angyalkás műsorával készülhettek lelkileg a közelgő Karácsonyra a nézők  Ferencsik Zoltánné, Horváth Endréné, Kallóné Kárpáti Mónika és Szemenyeiné Vasadi Valéria felkészítésében.

Ezzel azonban még nincs vége a karácsonyvárásnak, advent közelgő, negyedik vasárnapjára az iskola énekkara  diákok és tanárok vegyesen  készül karácsonyi énekekkel, Verasztóné Kis Gabriella tanárnő vezetésével. Majd december 24-én délután Simon Andrea és Táczi Szabó Éva óvónők vezetésével a Forrás Református Óvoda nagycsoportosainak műsora zárja az időszakot.

A gyülekezeti tagoknak köszönhetően szerény ajándékkal köszönték meg a szép, ünnepi műsort a gyerekeknek. Az istentiszteleteket 10 órától tartják a Táncsics utca 23. szám alatti Gyülekezeti Házban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.