- hirdetés -

A hétvégén 35 orosházi fiatal rúgta a bőrt a rangos csapatokat felvonultató teremtornán.

A VI. Agriapipe teremtornán vett részt a hétvégén az OMTK-ULE 35 fiatalja Egerben. A három korosztály küzdelmeinek helyt adó Kemény Ferenc Sportcsarnokban remek eredményekkel zártak az orosháziak: a 2002-es ULE csapat az ezüstérmet szerezte meg, míg a 2006-osok a bronzérmet hozhatták haza.

Az első nap során a csoportmérkőzéseké volt a főszerep, ahol a 2002-ben születettek a csoportmásodik helyet megszerezve jutottak tovább a vasárnapi egyenes kieséses szakaszba, és egészen a döntőig meneteltek. Itt a Loki Focisulival kerültek szembe az ulésok, és 5-0 arányú vereséget szenvedtek, így az ezüstérmet szerezték meg. A legjobb kapusnak az orosházi ifj. Beke Sándor választották.

A legkisebb orosházi korosztálynak, a 2006-os gárdának hajszálnyi hiányzott a döntőhöz, végül a harmadik helyért játszhattak, amit magabiztosan, 2-0-ra be is húztak, így ők is felállhattak a dobogóra. A torna legjobb játékosa az ulés Sinka Napsugár lett.

A harmadik orosházi csapat a 2004-esek korosztályában indult, és nehéz sorsolást követően próbált meg helyt állni. Sajnos ők nem jutottak be a legjobb nyolc közé. A dicséretet megérdemlik, remekül küzdöttek a nagyobb nevű ellenfeleikkel szemben – írja az orosházi klub honlapja.

Az egri teremtorna két hét múlva folytatódik, amikor is három újabb korosztály csapatai szerepelnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.