- hirdetés -

Milyen legyen a város idei adventi koszorújának színvilága? Segíts eldönteni csütörtökig.

Hagyomány így a közelgő ünnepek kapcsán, hogy az Oros-haza Baráti Kör is elkezd készülődni. A cél: hatalmas és szép adventi koszorúval örvendeztetni meg mindenkit. És hagyomány az is, hogy mindent magukra vállalva építik, díszítik a koszorút, valamiben azonban a segítségetekre számítanak, mégpedig a színvilág eldöntésében.

A tavalyi koszorú, a negyedik gyertya (archív fotó)
A tavalyi koszorú, a negyedik gyertya (archív fotó)

Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is szavazást hirdetnek, a legtöbb voksot begyűjtő színkombinációban ékeskedik advent első vasárnapjától a koszorú.

Tavaly a bordó és óarany lett a nyertes – olvasható a baráti kör honlapján, az idei lehetőségeket megtaláljátok az Oros-haza Baráti Kör Facebook oldalán, itt tudtok szavazni is (ehhez lájkolni szükséges az oldalt, ha még nem tettétek). November 28-a (csütörtök) délig várják a döntést, milyen is legyen a város idei adventi ékessége.

Ajánljuk figyelmetekbe, hogy a baráti körösök a szavazók és a szavazást megosztók között kisorsolnak az adventhez kötődő ajándékot is, szóval duplán megéri szavaznotok.

Idén a koszorú már nem az Árpád-kertben, hanem a főtéren, a városháza előtt áll majd. Arról, hogy milyen programokkal, újdonságokkal készül Orosháza 2013 decemberében, itt már írtunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.