- hirdetés -

A 14. fordulóra került sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas hazai pályán küzdelmes mérkőzésen 1:0 arányban legyőzte a Szeghalom csapatát.

Rákóczi Vasas – Szeghalom 1–0 (1–0)

Rákóczitelep, 150 néző
Vezette: Benyovszki Z. (Rakonczás Zs., Kovács Krisztina)

Rákóczi: Lévai – Debreceni, Dávid Zs., Ludányi, Boros – Szabó Á., Bozsóki, Kánya (Asztalos G. 89. perc), Mazán (Polyák Á. 61. perc) – Juhász N. (Lövei 51. perc), Búza
Edző: Polyák László

Szeghalom: Csermák – Tatár, Veres, Hajdú, Gál – Nagy M. (Cserna 81. perc), Ladányi, Mészáros (Vincze 73. perc), Prokics D.(Mező 63. perc) – Boruzs, Prokics I.
Edző: Tar Zoltán

Egy perces gyászszünettel kezdődött a mérkőzés Gulyás Richárd édesanyja emlékére.

Lendületesen kezdte a mérkőzést a Rákóczi és már a 19. percben a vendégek hálójába került a labda. Buza tekert középre, az ötösön álló Szabó Ákos fejelte a hosszú sarokba a labdát, 1–0.

Egy perc múlva Juhász lekészített labdáját Debreceni bombázta fölé. A 32. percben egy ártalmatlannak látszó szituáció végén a vendégek a kapufára emelték a labdát.

A második játékrészre feljött a Szeghalom, a 63. percben Lévainak kellett résen lennie. A 73. percben Debreceni lövése csattant a kapufán, három perccel később a vendégek lövése jött ki a kapuvasról. A 86.percben a csereként beállt Lövei megkapta második sárga lapját, a kiállítás sorsára jutott.

A találkozó nem kis izgalmak közepette ért véget.

Polyák László: – Szokásunkhoz híven jól kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet alakítottunk ki. A mérkőzés második felében Lévai Balázs bravúrjai és egy kis szerencse is kellett a győzelemhez.

A Rákóczi november 16-án Szarvason lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 13 óra.

Ifjúságiak

OMTK-ULE Rákóczi – Szeghalmi FC 4–6 (0–1) Vezette: Rakonczás Zsolt (Kovács Krisztina)

Rákóczi: Kovács Á. – Varga P. (Szemenyei 46′), Valaczkai, Mátó (Fekete 46′), Poljak (Köteles 46′) – Deli, Buczku (Simon 46′), Dudás (Kasza 46′), Czollner – Tárnyik, Helbert (Herbszt 46′)
Edző: Gyimesi András

Gólszerző: Simon, Köteles, Szemenyei , Kasza ill. Szabó A., Szabó R., Kovács I., Nagy R.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.