- hirdetés -

Egy döntetlen és egy vereség az orosházi focisták mérlege a Hódmezővásárhely ellen.

Az OMTK-ULE ifjúsági labdarúgó csapatai csütörtökön játszották soros mérkőzéseiket az új, műfüves pályán a Hódmezővásárhely fiataljai ellen.

U 21

OMTK-ULE 1913 – Hódmezővásárhelyi FC „A” 0 – 0

OMTK-ULE Sportcentrum, 100 néző.V.: Benyovszki Z.(Csatári T.,Kovács K.)

Orosháza: Miklós – Egry, Gulyás,Köteles, Sajti – Szabó Á.(Tárnyik), Machó(Helbert), Albert L., Kormányos – Kránitz,Szabó M.(Kasza I.)
Edző: Gyimesi András

Az Orosháza FC NB III-as keretéhez tartozó öt ifjúsági játékossal felálló csapatunk a mezőnyben többet birtokolta a labdát és több helyzetet alakított ki, de azokat rendre elhibázta.

A 24. percben Kormányos lőtt ígéretes helyzetben mellé, a 30. percben Albert L. egy remek cselsorozat végén húzta a labdát a felső kapufára. A 35. percben formás támadás végén Kormányos belsőzte a labdát hat méterről mellé. A félidő utolsó percében Szabó Máté sajnos súlyos sérülést szenvedett.

A második játékrészben továbbra is az ULE dolgozta ki a helyzeteket, a 72. percben Tárnyik ütközött a vásárhelyi kapussal, a felpörgő labdát Kránitz fejelte az üres kapu mellé. A 74.percben egy hazai szöglet után Gulyás fejelte a labdát kapufára. A találkozó utolsó helyzetét Machó rontotta el a 84.percben.

Gyimesi András: – Küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, így igazságos a döntetlen.

U 17

OMTK-ULE 1913 – Hódmezővásárhelyi FC „A” 1 – 2 ( 0 – 1 )

A villanyfényes mérkőzésen csapatunk Simon Róbert góljával csak megszorítani tudta az esélyesebb vásárhelyi csapatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.