- hirdetés -

Kézilabda vonatkozásában országos szinten több mint tízmilliárd forintos lehetőség áll rendelkezésre.

A Magyar Kézilabda Szövetség közgyűlése nyár elején állította fel a TAO bizottságot, melynek elnökévé városunk polgármesterét, Dr. Dancsó Józsefet választották. Feladatuk, hogy döntés-előkészítésre terjesszék az elnökség felé a társasági adóból befolyó sporttámogatási keretre érkező pályázatokat. Dr. Dancsó József elmondta, mintegy 340 pályázatot nyújtottak be a kézilabdával foglalkozó egyesületek országos szinten.

– Hétfőn lesz a bizottság következő ülése, bízom abban, hogy a kézilabdát szeretők és e sportággal foglalkozók megelégedésére tudjuk a forrásokat biztosítani. Kézilabda vonatkozásában mintegy 10-12 milliárd forintos lehetőség áll rendelkezésre. Sok az igény, bízom benne, hogy bölcs döntéseket tudunk generálni – mondta el Dr. Dancsó József.

Az Orosházán működő látvány-csapatsportágak az elmúlt időszakban sikeresen tudnak élni a TAO-pályázat nyújtotta lehetőségekkel. Dr. Dancsó József kiemelte, reméli, hogy a jövőben is sok megvalósult fejlesztés jön létre ezen források segítségével.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.