- hirdetés -

Az OMTK-ULE focista palántái az utóbbi hetekben igencsak próbára voltak téve.

Az utánpótlás csapatok több tornán vettek részt. Lássuk az eredményeiket.

Gravo-Mix Kupa

Szeptember 14-én Szentesen szerepelt az OMTK-ULE hat korosztályos csapata a IV. Gravo-Mix Kupán. 14 egyesület 38 csapata versengett a nap folyamán, köztük az Újpest, a Békéscsaba Előre, a Békéscsaba UFC, a Kiskunhalas, a Szolnok, a Hódmezővásárhely, a Tisza Volán és a Csongrád csapataival is megmérkőztek az „ulésok”.

A gyerekeknek az ellenfelek mellett a hideg, esős időjárással is meg kellett küzdeniük. Az orosházi csapatok azonban jobbára végig kitartva, eredményesen szerepeltek a torna során. A U11-es korosztályban a 7. és a 8. helyen végeztek a csapataink, míg az U9-es korosztályban veretlenül menetelve a 4. hely jutott az ULE csapatának. A legkisebbek is helytálltak, az 5. helyet szerezték meg az U7-es korosztályban.

OTP Bank Bozsik-program

Elkezdődtek a 2013/2014-es „Bozsik” tornák. Az első állomásnak az OMTK-ULE 1913 volt a házigazdája, ahol az alközponton belül 6 csapat képviseltette magát az U13-as korosztályban. A körmérkőzések során rengeteg gól és gyönyörű megoldás született a remek időjárással kísért eseményen. A tornán az egyesületünket a 2002-ben született gyerekek képviselték, akik élvezetes, izgalmas meccseket játszottak a csorvási, a nagyszénási, a mezőhegyesi, a kondorosi, valamint a tótkomlósi fiatalokkal.

Interliga

Szeptember 22-én, az új nagypályás műfű avatása után elkezdődött a határokat átölelő nemzetközi Interliga bajnokság. Az első forduló egyik helyszínének az OMTK-ULE bázisa adott otthont. Az U12-U13 korosztályban mérkőztek a csapatok. A négyes körmérkőzéses tornán, amin a házigazda ULE mellett a Békéscsabai Előre, a Makó és a Békéscsabai UFC vett részt, nem hirdettek eredményt, a játékon volt a hangsúly.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.