- hirdetés -

A junior és serdülő kézis lányok is pályára léptek, változó sikerrel.

A női kézilabdaklub utánpótlás csapatai is nekilendültek az új bajnoki szezonnak. Az Orosházi Női Kézilabda Club hivatalos oldalán találhatók a részletes meccstudósítások, amiket mi most röviden összefoglaltunk.

Az NB I/B-s junior csapat – akárcsak a felnőttek – már három bajnoki meccsen is túl van. Ráadásul minden alkalommal győztesen hagyták el a pályát. Az első meccsen a Gyula ellen magabiztos játékkal 39-27-re nyertek, ezzel meg is alapozták a szezont. A második fordulóban a Debrecen második csapatát fogadták, és tudatos, jól szervezett játékkal 34-31-re le is győzték nagy ellenfelüket. A harmadik fordulóban már idegenben léptek pályára, de Kecskemétre is győzelmi esélyekkel utaztak. A lányok bebizonyították, hogy jobbak ellenfelüknél, és szabályosan lelépték a Kecskemétet, 25-47 lett a vége.

A junior csapat az NB II-ben is vitézkedik. Ez a második évad, hogy ebben a bajnokságban indulnak, a cél, hogy minél többet játsszanak a fiatalok, több legyen a meccsrutin. Bár a fiatal csapat végig vezetett az első félidőben a Hódmezővásárhely ellen, azonban a második játékrész közepén szerzett 1-6-os hátrányt már nem tudták ledolgozni, így 19-26-ra kikaptak.

Remek rajtot vett viszont a serdülő csapat, magabiztos, határozott játékkal nagyarányú győzelmet arattak a makóiak ellen. Nagyon nem is volt kérdés, ki a jobb, a 30-8 arányú győzelem magáért beszél.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.