- hirdetés -

A 7. fordulóra került sor a megyei bajnokság hétvégi fordulójában. A Rákóczi a Füzesgyarmatot látta vendégül Rákóczitelepen. 

Rákóczi Vasas – Füzesgyarmati SK 1–1 (1–1)

Rákóczitelep, 150 néző.

Vezette: Benyovszki Z. (Csatári T., Nagy Z.)

Rákóczi: Lévai – Boros, Debreceni, Dávid Zs. (Ludányi 69.perc), Fehér L. (Polyák Á. 77. perc) – Bozsóki, Szabó Á., Gulyás R., Mazán (Kánya 46. perc) – Buza, Juhász N.
Edző: Polyák László.

Füzesgyarmat: Földesi – Elek S., Marosvári, Mészáros, Kiss D. – Vámos, Tóth L. (Salya 88.perc), Bajnók, Bakk – Elek T., Urbán.
Játékosedző: Boros Tibor.

A hatodik forduló után veretlen Füzesgyarmat látogatott Rákóczitelepre. Ennek megfelelően kiegyenlített játékot hozott az első 20 perc.

A 23. percben ide-oda pattogott a labda a vendégek kapuja előtt, végül Juhász Norbert lövése talált utat a hálóba, 1–0. Nem sokáig örülhettünk, két perc múlva egyenlített a Füzesgyarmat. A 25. percben Elek T. mélységi passzát Tóth L. lőtte 15 méterről a kapu bal oldalába, 1–1. Az első félidőben Juhász, majd Buza került helyzetbe, de gól nem született.

Az egyetlen hazai gól szerzője, a fehérmezes Juhász Norbert (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Az egyetlen hazai gól szerzője, a fehérmezes Juhász Norbert (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

A második félidő hatalmas zivatarral kezdődött, ennek következtében csúszóssá vált a játéktér, a játék színvonala látta kárát. Az 53. percben Bajnók lőtt felső kapufát, a 88.percben Bozsóki távoli bombája csattant a kapuvason.

Mindkét fél nyílt sisakkal játszott, ezért izgalmas mérkőzés kerekedett a találkozóból. A látottak alapján igazságos döntetlen született a sportszerű mérkőzésen.

Polyák László: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A találkozó utolsó kapufája is a miénk volt, ennek ellenére elégedett lehetek az egy ponttal.

Boros Tibor: – Kiegyenlített első félidő után a második játékrészben fölénybe kerültünk, de csak helyzetekig jutottunk.

A Rákóczi Vasas a 8. fordulóban szeptember 28- án Szabadkígyóson lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.