- hirdetés -

Ismét a környéken tart vidékfejlesztéssel kapcsolatos információs napot a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH). Pusztaföldvárra várják az érdeklődőket, ahol a 2014 és 2020 közötti lehetőségekről tájékoztatnak majd. 

A 2008-ban alakult szervezet feladata többek között a vidékfejlesztésben érdekelt szereplők hálózatba szervezése, tevékenységük összehangolása, erről tartanak előadásokat havi rendszerességgel a különböző Integrált Közösségi Szolgáltató Tér (IKSZT) helyi irodáiban. A vidék felzárkóztatása és a támogatási források hatékony felhasználása mellett az MNVH tagok közti tapasztalatcsere, az együttműködés kialakítása a cél, de szakmai háttértámogatást és célzott képzéseket is biztosít tagjai számára.

A soron következő Vidékfejlesztési információs nap Pusztaföldváron lesz, ahol Gyebnár Péter, a szervezet Békés megyei referense tájékoztat  a 2014-2020 közötti vidékfejlesztési lehetőségekről, majd néhány pusztaföldvári jó gyakorlatot is bemutat. Szeptember 25-én a Bartók Béla Művelődési Házba várják az érdeklődőket, 16 órától.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.