- hirdetés -

A Rákóczi Vasas a megyei bajnokság 5. fordulójában a Mezőberény együttesét fogadta szombat délután Rákóczitelepen. Debreceniék gólgazdag mérkőzésen gyűjtötték be a három pontot.

Rákóczi Vasas – Mezőberény 3–2 (1–0)

Rákóczitelep, 250 néző. V.: Bálint Z.(Csonka B., Czirok S.)

Rákóczi: Lévai – Debreceni, Pardi (Lövei 70. perc), Szabó Á., Boros – Bozsóki, Gulyás R., Juhász N., Kánya (Polyák Á. 82. perc) – Buza, Mazán (Berta E. 73. perc)
Edző: Polyák László

Mezőberény: Kanó – Tóth Á., Szűcs Z., Kerekes, Stibán – Liska, Adamik (Szűcs G. 58. perc), Burai, Szűcs Zs. (Buczkó 46. perc) – Farkas, Tímár (Bereczki 81. perc)
Edző: Barabás István

Küzdelmes mezőnyjátékkal telt el az első félidő. A 44. percben Buza Barnabás szinte „nulla szögből” lőtt kapura és a labda a menteni igyekvő Szűcs Z. lábáról vágódott a hálóba, öngól, 1–0.

A kékmezes orosháziak több helyzete kihagytak (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
A kékmezes orosháziak több helyzetet kihagytak (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

A második játékrészben az 57. percben szerzett Debreceni (2–0), valamint a 62. percben lőtt Juhász Norbert (3–0) góllal eldőlni látszott a találkozó.

A Mezőberény nem adta fel és a mérkőzés hajrájában szorossá tette az eredményt. A 72. percben Farkas 3–1-re alakította az állást, majd a 78. percben Burai találatával (3–2) alakult ki a végeredmény.

Polyák László: – Magunknak tettük szorossá a mérkőzést, mert az első félidőben kihagytuk a helyzeteinket.

A Rákóczi szeptember 11-én, 16.30 órakor Kaszaperen lép pályára Magyar Kupa mérkőzésen. A következő bajnoki találkozóra szeptember 12-én kerül sor Tótkomlóson. A mérkőzés kezdési ideje: 16.30.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.