- hirdetés -

A járási hivatal épületébe költöztek, itt az új elérhetőségük.

A Szabadság tér 3. alá költözött az Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Szakigazgatási szerv. – Ezáltal tovább bővült a járási hivatal székhely intézményében intézhető ügyek, nyújtott szolgáltatások köre, és újabb lépést tettünk annak irányába, hogy ügyfeleink egy helyen intézhessék ügyeiket – tudtuk meg Lustyikné dr. Papp Anikótól, az orosházi járási hivatal vezetőjétől.

A járási szakigazgatási szerv vezetője Dr. Pokorádi András járási főállatorvos. A szakigazgatási szerv az élelmiszer-biztonsági, élelmiszerminőség-ellenőrzési, takarmányellenőrzési, élelmiszerlánc-felügyeleti, állatjólléti, és állategészségügyi, illetve a falugazdász-hálózat útján egyes földművelésügyi feladatokat látja el. Illetékessége az orosházi és a mezőkovácsházi járás területére terjed ki.

Elérhetőség: 5900 Orosháza, Szabadság tér 3. III. emelet 2., telefon: 68/510-650, 68/510-640, fax: 68/510-650, e-mail: oroshaza-allateu@nebih.gov.hu 

Az ügyfelek a hivatal ügyfélfogadási idejében tájékozódhatnak, azonban a széleskörű szakmai feladatellátás biztosítása mellett az alábbi ügyfélfogadási időpontokat is ajánljuk:

járási főállatorvos, dr. Pokorádi András: hétfő: 9-14 óra, kedd: 9-14 óráig, péntek: 8-12 óráig,
élelmiszerbiztonsági felügyelő, Plesznik Ágnes: hétfő-péntek: 8-9 óráig
élelmiszerbiztonsági felügyelő, Csiszer Sándor: hétfő: 14-15 óráig, csütörtök: 9-10 óráig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.