- hirdetés -

A budakalászi megmérettetés után már az Eb-re készülnek az orosházi táncosok.

Június 1-jén Budakalászon versenyeztek az orosházi ReDance Hip-Hop Crew táncosai. A fiatalok kiváló eredményekkel zártak a Magyar Bajnokságon. Koncseg Roxána és Püspöki Lea mini hip-hop duó kategóriában ezüstérmet szerzett, Szelezsán Szabina gyermek hip-hop szólóban lett első, Berta Réka ugyanitt a második helyen zárt, míg Szelezsán Szabina és Tóth Boglárka gyermek hip-hop duó kategóriában nyert ezüstöt. A Rétes Anett, Tóth Szabina, Kárai Fanni, Nyemcsok Adrienn, Dobos Debóra, Tóth Edina, Iványi Szabolcs, Simon Norman alkotta felnőtt hip-hop csoport a dobogó második fokára állhatott fel.

Magyar bajnokság után Európa_bajnokságra készülnek az orosházi táncosok (Fotó: Redance)
Magyar Bajnokság után Európa-bajnokságra készülnek az orosházi táncosok (Fotó: Redance)

Rétes Edina edző szerint nagyon jól teljesítettek a táncosok a Magyar Bajnokságon.

– Mindenképp szeretném kiemelni a Koncseg Roxána és Püspöki Lea alkotta duót. A lányok idén januárban kezdték el a versenyfelkészülést, és kimagaslóan teljesítettek ezúttal is. Nagyon szép eredményt ért el Szelezsán Szabina és Berta Réka a szóló produkcióval, és a Szelezsán Szabina-Tóth Boglárka alkotta páros is nagy erővel és dinamikával táncolt – emelte ki Rétes Edina edző.

A ReDance-nél nincs megállás, június végén az Európa-bajnokságon indulnak. A budapesti kontinensviadalon újra színpadra áll Rétes Edina, a csoportkoreográfiában vesz részt. Az orosházi táncosok nagy erőbedobással készülnek, a cél, hogy az Eb-ről is kiváló helyezésekkel térjenek haza.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.