- hirdetés -

Tavaly nagy sikert aratott, idén pedig immár hagyományteremtő szándékkal másodszor rendezik meg az Orosháza Cup nemzetközi utánpótlás kézilabda tornát.

17 településről várják a szervezők a 74 csapatot, melyek öt helyszínen 170 mérkőzésen döntik el a kupa és a helyezések sorsát. Szerbiai és Romániából érkező csapatok révén lesz nemzetközi a küzdelemsorozat.

Már csütörtökön érkeznek a csapatok. A regisztrációt követően, ráhangolódásként ziccerdobó versenyen vehetnek részt a gyerekek. Pénteken reggel 8-tól Kaszaperen, a Táncsics kis- és nagycsarnokában, a Vörösmarty iskolában és az Eötvös-csarnokban kezdődnek az összecsapások, melyek naponta este hatig és egészen a vasárnap 17 órára tervezett eredményhirdetésig tartanak.

Közben pénteken 19.30-tól, a hivatalos megnyitó előtt, az Eötvös térről induló felvonuláson is megmutatják magukat az ifjú, 1998 és 2004 közt született sportolók a város közönségének.

Orosháza tehát kézilabda utánpótlás főváros lesz a hét végén, a mérkőzéseket pedig természetesen ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.