A kikapcsolódás mellett nemes ügyet is szolgál a pénteki rendezvény.

- hirdetés -

A Vodafone dél-magyarországi Főállású Angyalai: Sándor Enikő és Sütő Zsanett nemes ügy érdekében fogtak össze és programokban gazdag gyermeknapot szerveznek Orosházán. A rendezvénynek a szórakoztatás mellett fontos célja, hogy támogatásokat gyűjtsön a régióban újszülöttmentést végző Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálatnak, akiket Facebbokon is megtalálsz.

Az Árpád-kertben május 24-én, pénteken korhatár nélkül várják a gyerekeket a Jótékonysági Gyermeknap a Koraszülött életmentésért nevű rendezvényen. Délután 2 órától ugrálóvár, görkoriverseny, kutyasimogató, kézműves műhely, arcfestés, trambulin szerepel, 16 órától pedig tánc- és sportbemutatók, valamint a Mr. Shame és a Subscribe koncertje várja az érdeklődőket.

– Mivel Orosháza is a szolgálat mentési területéhez tartozik, kézenfekvő volt, hogy Enikővel összefogjunk. A közösen szervezett gyermeknapon az izgalmas programok mellett arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy az újszülöttmentés zavartalan működtetéséhez anyagi támogatásra van szükségünk, ezért a helyszínen adományokat gyűjtünk majd – mondta Sütő Zsanett, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkatársa.

– Angyalként abban segítem a fiatalokat, hogy aktív szerepet játsszanak közösségük életében, például szervezzenek hasznos szabadidős programokat korosztályuk és településük számára. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a gyermeknap létrejöttét az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat tagjai lelkesedésükkel és minden energiájukat bevetve segítik – emelte ki Sándor Enikő, a Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzati Társaság munkatársa.

A gyermeknapi rendezvény részletes programja itt olvasható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.