Az ének iskolája tévéműsorban szereplő kislány büszke apukája egyben az orosházi kórház orvosa. 

- hirdetés -

A Once upon a December című dallal az egész országot egy csapásra elbűvölte Tabatabai Nejad Flóra. Szombat esténként Az ének iskolája 8 éves szereplőjének, a mezőny legfiatalabb tagjának is szurkolhatnak a TV2 képernyője előtt ülők.

És lám milyen kicsi a világ! Flóra édesapja orosházi munkahelyén fogadhatja aranytorkú kislánya miatt a gratulációkat. Tabatabai Nejad Mohamed doktor a helyi gyógyító intézmény anaesthesiológusa, és persze elsősorban Flóra büszke apukája.

– Flóri első tévészereplését követő napon még csak kérdezgették, valóban őt látták-e, mára azonban már követik a műsort az ismerősök, kollégák. Folyamatosan kapjuk a biztatást, a dicséretet. Az édesapja nagyon büszke Flórira, úgy gondolja, meg kell mutatnunk, milyen tehetséges kislányunk van – tudtuk meg Radics Mónikától, Flóra édesanyjától.

A tehetség korán megmutatkozott, Flórára már a bölcsődében felfigyeltek, majd az óvónők is az éneklést szorgalmazták, abszolút hallását dicsérték. Végül a szülők úgy döntöttek, érdemes az énekléssel foglalkozni.

Mohamed doktor büszke a kislányára
Tabatabai Nejad Mohamed doktor büszke a kislányára (Fotó: család)

– Flóra a hallása révén az összes technikai manírt el tudja sajátítani. Szolfézst, zongorát tanul, kitűnő tanuló egy kéttannyelvű általános iskolában – sorolja Mónika.

Így kezdődött, és a TV2 műsorával folytatódott. Meglátták a hirdetést, és Flóri mindenképp szerette volna kipróbálni, így jelentkeztek. A döntés jónak bizonyult. – Nem a fődíj a cél, sem az, hogy sztár legyen. Flóri élvezi a műsort, jól érzi magát, hiszen együtt énekelhet, tanulhat, játszhat olyan gyerekekkel, akiknek szintén fontos az éneklés. A forgatások rendje is a gyerekek időbeosztásához igazodik, az iskola miatt leginkább hétvégén vannak a felvételek. Flóri pedig sokat fejlődik a tehetséggondozó műsornak köszönhetően, tanára, Szandi tanácsait megfogadja, miközben saját stílusát is igyekszik kialakítani.

[HTML1]

Tabatabai Nejad Mohamed doktor méltán büszke tehát kislányára, és hogy valóban kicsi a világ arra a beszélgetés végén derült fény, Mónika ugyanis csanádapácai, és egykor szülésznőként dolgozott az orosházi kórházban. Több okból is szurkolhatunk hát Az ének iskoláját járó kicsi lánynak…

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.