- hirdetés -

Az Orosháza FC labdarúgócsapatára rendkívüli küzdelem vár az NB II-es bajnokság tavaszi fordulóiban.

Az MLSZ döntése értelmében a 2013/2014-es szezontól egycsoportossá válik az NB II. A mostani bajnokságból a 2-5. helyezettek automatikusan bejutnak, a 6-8. helyezettek osztályozó mérkőzést játszanak a keleti régió NB III-as bajnokaival.
– Az Orosháza FC célja bejutni az egycsoportos NB II-be! Ez Orosháza város szempontjából óriási reklámhordozó lenne, mivel a csapat az egész országban szerepelne, és a média kiemelt hangsúllyal kezeli majd a magyar labdarúgás második vonalát – emelte ki Restály György ügyvezető igazgató.

A 2013/2014. évi NB II-es bajnokságban az MLSZ-től – eredménytől függően – 50 millió forinthoz juthatnak a csapatok, ami szintén óriási lehetőség az OFC számára.
– Ezzel növelni tudjuk az önkormányzattól kapott működési költséget, és felhasználhatjuk a társasági adó (TAO) pályázaton nyert fejlesztési pénzekhez önerőként. A lelátót le lehetne fedni, kicserélhetnénk a pálya gyepszőnyegét, fejleszthetnénk a világítást. A tét nagy, ezért is kérjük a szurkolókat, buzdítsák csapatunkat, járuljanak hozzá a sikeres szerepléshez – hangsúlyozta az OFC ügyvezetője.

Az Orosháza FC szombaton délután fél 3-tól a DVSC-DEAC együttesét fogadja a Mátrai-stadionban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.