- hirdetés -

Az Erima Gyermekbajnokság régiódöntőjén három győzelmet arattak és egy vereséget szenvedtek kézilabdásaink. Ott vannak az országos elődöntőben a fiúk.

Március 3-án Törökszentmiklós adott otthont az Erima Gyermekbajnokság régiódöntőjének, melyen hat csapat részvételével, két hármas csoportban zajlottak a mérkőzések. A mieink Balmazújváros és Karcag csapataival kerültek egy csoportba, a másik ágon Törökszentmiklós, Debrecen és Békéscsaba küzdött a továbbjutásért.

Csapatunk csoportelsőként jutott a keresztjátékba, ahol a csabaiakkal játszott a döntőbe kerülésért. Ezen a mérkőzésen a lényegesen kevesebb ziccert kihagyó megyeszékhelyiek egygólos győzelmet könyvelhettek el. Pihenés nélkül következett a bronzmérkőzés a Balmazújváros ellen, melyen nagy elszántsággal nyert csapatunk. Az OFKSE U14-es együttese így három győzelemmel és egy vereséggel bejutott az országos elődöntőbe.

Barna Károly edző szerint sok hibával, néha nem túl jó játékkal, de óriási szívvel és akarással jutott tovább a csapat. A tréner hangsúlyozta, minden játékost a legnagyobb dicséret illeti.

Az OFKSE csapatának tagjai: Majdán Márk, Druga Richárd, Kiss Alex, Sütő Martin, Zvolenszki Attila, Kristofóri Botond, Szkaliczki Dániel, Blaskó Tamás, Balázs Olivér, Andrikó Ádam, Kiss Axel, Szabó Csanád, Németh István, Dancsó József, Szemenyei Zoltán, Szuda Márk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.