- hirdetés -

Felháborodott utasok tartottak gyűlést szombat reggel, ahol bemutattak 600 aláírást az új menetrend ellen. A bekiabálások között kérdések is felmerültek, ezekre is kerestük a válaszokat.

Pénteken már bővebben foglalkoztunk a tervezett buszos menetrend változással, ahol a lakossági felvetésekre megszólalt a városvezető és a volán képviselője is. Ám az indulatok nem nyugodtak, Rákóczitelepen szombat reggel közel százan követelték, hogy ne változzon a buszok közlekedési rendje.

Tiltakoztak a telepiek (Fotó: Melega Krisztián)

Egy, a cél érdekében alakult, Rákóczitelep Fejlődéséért Csoport nevet viselő társulat szervezte a megmozdulást a telepi ABC elé, ahonnan végül egy szomszédos kereskedés udvarára vonultak. Itt záporoztak a kérdések és a bekiabálások. Többségében idősek jelentek meg, de néhány családos és kisgyermekes anyuka és apuka is kifejtette véleményét, amire a volán helyi vezetője válaszolt – több-kevesebb sikerrel.

Videós összeállításunkban bemutatjuk a kinti hangulatot, és megpróbáltuk megkeresni a felvetődött kérdésekre, felvetésekre és panaszokra a válaszokat is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.