- hirdetés -

A Felhő és a Székely utcákban a hónap végéig vízhiány és időszaki vízminőség-romlás várható.

A 2009. évtől bevezetett – a vízdíjszámlákban érvényesített – rekonstrukciós költségek terhére az ALFÖLDVÍZ Zrt. – az önkormányzattal kötött szerződés szerint – az alábbi ivóvízvezetékek összekötését tervezi, melynek kapcsán az alábbi utcák környékén átmeneti vízhiány és időszaki vízminőség-romlás várható:

január 31-ig előreláthatólag 8:30-tól 15 óráig a Felhő – Székely utcán

A beépített korszerű anyagok hosszú távon garantálják a szolgáltatás biztonságát, gátolják a vízminőség romlását, továbbá a csőtörések számának várható csökkenése miatt a területen okozott károk mérséklődnek.

A munkálatok ideje alatt a közúti közlekedésben és a gyalogosforgalomban is törekszenek a minimális korlátozásokat alkalmazni, amelyek még nem veszélyeztetik a közlekedés és a munkavégzés biztonságát.

A munkavégzés ideje alatt a folyamatos ivóvízellátást nem tudják a vezetékről biztosítani, viszont terveik szerint a vízhiány a 4 órát nem éri el, illetve minden műszak végével legalább ideiglenes vízellátást biztosítanak. A napközbeni ivó- és főzővízszükségletet célszerű reggel 8 óra előtt tárolni.

A vízszolgáltatás újraindításakor előfordulhat a víz zavarossága, ennek megszűnéséig javasoljuk a csapolóhelyek nyitva tartását. A fentiek gyors és zökkenőmentes lebonyolítása közös érdekünk, ezért az ALFÖLDVÍZ Regionális Viziközmű-szolgáltató Zrt. az ott lakók türelmét és megértést kéri.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.