- hirdetés -

Egyértelmű a cél: továbbra is az NB II-ben maradni a szezon végén.

Január 8-án megkezdte a felkészülést az Orosháza FC labdarúgó csapata a 2012/2013. évi NB II-es bajnokság tavaszi folytatására. Az őszi szezon után a 4. helyről várja a tavaszi folytatást Major László legénysége. A tréner röviden beszámolt a csapat életével kapcsolatos hírekről.

– Célunk az NB II-es tagságunk meghosszabbítása. Az MLSZ átszervezése miatt a 2013/2014.évi bajnokságban már csak egy NB II-es mezőnyt indít, így az első nyolc hely valamelyikén kell végeznünk, hogy egyenes ágon vagy osztályozó után megtarthassuk státuszunkat a másodosztályban. A keretben nincs nagy változás. Az elmúlt nyáron próbajátékon itt járt egyiptomi Mohamed Ramadan jelentheti az erősítést. Róla annyit lehet tudni, hogy több poszton is bevethető, elsősorban a középpályán lehet rá számítani nagy munkabírása miatt – mondta a tréner.

A felkészülés közben 8-10 edzőmérkőzés is szerepel a programban és január 26-án megrendezzük a hagyományos Gyopáros Kupa elnevezésű teremtornát. A bajnokság március 2-án folytatódik, csapatunk Újpestre látogat .

Az Orosháza FC edzőmérkőzéseinek tervezete:

Január 19. Makó – OFC 11 óra

Január 23. Mórahalom – OFC 18 óra

Január 26. Gyopáros Kupa teremlabdarúgó torna, Eötvös csarnok

Január 30. Békéscsaba – OFC 17.30 óra

Február 2. Tisza Volán – OFC 11 óra

Február 6. OFC – Méhkerék 18 óra

Február 9. OFC – Bácskatopolya Helyszín: Algyő, 12 óra

Február 16. OFC – Veszprém és OFC – Szeged vagy Mórahalom Helyszín: Mórahalom

Február 20. OFC – Rákóczi Vasas 18 óra

Február 23. Algyő – OFC 11 óra

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.