- hirdetés -

Nagymágocson léptek pályára az orosházi focista lányok december 27-én.

Az Oroslány Női Labdarúgó SE szervezésében rendezett Karácsony Kupán a battonyaiak, a kaszaperiek és a Hódmezővásárhelyi FC játékosai volta az ellenfelek. Az utóbbi időben egyre jobb és gólerősebb játékkal előrukkoló „oroslányok” ezúttal sem hagytak kétséget senkiben, hogy ki is volt ezen a napon a legjobb.

Az első találkozón a Battonya csapata 15-2 – re kiütötte a vásárhelyieket. Ezután következett az Oroslány – Kaszaper találkozó. Itt Gila Nóra 4, Koszti Gabriella 2, Mátyus Viktória és Horváth Tímea 1-1 góljával magabiztosan győztek a lányaink 8-1 arányban. Ezután ismét pályára kellett lépniük, és a csajok ezúttal sem hagyták a gólvágó csukát a partvonalon kívül. Hódmezővásárhelyi FC – Oroslány 0-9. Gólszerzők: Gila 4, Koszti 2, Szarka, Mátyus, Horváth.

A győztes Oroslányok (Fotó: egyesület)

Az ezután következő találkozókon Battonya – Kaszaper 4-1, és HFC – Kaszaper 6-7. Következhetett a két, addig veretlen csapat összecsapása a kupagyőzelemért.

Az utolsó meccsre is maradt az orosházi lányok fejében a koncentrációból, a lábukban pedig a gólokból és Mátyus, Szarka ill. Horváth 1-1 találatával 3-0 arányban diadalmaskodtak. Ezzel 9 ponttal megszerezték a tornagyőzelmet a hatpontos Battonya, a 3 pontot szerző Kaszaper és a pont nélkül záró HFC előtt. A torna gólkirálynője a battonyai Balogh Julianna lett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.