- hirdetés -

Az édesapa halála után minden teher az anyukára zuhant. Lánya úgy gondolta, édesanyja megérdemli a kényeztetést. 

OC angyalunk december eleje óta várta az ajánlásokat, hogy kit ajándékozzon meg karácsonykor. Nagyon szép történeteket és leveleket olvashattunk, közülük hármat választott ki az angyalka.

A 14 éves Fejes Nikolett az alábbi levelet írta angyalkánknak.

„Anyukámat, Fejes Sándornét szeretném meglepni egy teljes test, arc, és talp masszázzsal. Már csak öten vagyunk a családban, mert az édesapánk hosszas betegeskedés után júniusban elhunyt, ez az esemény nagyon megviselte a családunkat. Azóta anya tölti be a családfő szerepét is. Anya nagyon sokat dolgozik, hogy megkeresse a mindennapi betevőt. Reggel hajnali 5-kor kel és délután fél 5-kor ér haza. A megerőltető munkája után még elmegy bevásárolni, megfőzi a másnapi ebédet és elvégzi a ház körüli teendőket.

Általában nem sok ideje marad magára, mert ezeken felül még a mi problémáinkkal is foglalkozik. Hétvégente, amikor nem dolgozik ugyanúgy korán kel, itthon tesz-vesz, hogy a hétköznapokra kevesebb feladat jusson. Mivel senkit nem akar feltartani, inkább egyedül csinálja a dolgokat és nem hagyja hogy bárki segítsen neki.

Nikolett és édesanyja, Katalin - őket választotta az OC Angyal

Azért szeretném neki a masszázst, hogy legalább ennyi pihenés jusson neki és ebből egy kis erőt meríthessen. Mivel ez lesz az első karácsonyunk apa nélkül, nehéz időszak jön számunkra, még több feladat hárul anyára, hogy minden jó legyen az ünnepre. Talán egy ilyen program feltöltené annyira, hogy legyen ereje mindenhez. Úgy gondolom, ez lenne most anyának a leghasznosabb ajándék, amit csak kaphat. Ő nagyon erős nő, én is szeretnék ilyen erős lenni felnőtt koromban.”

Amikor a szerkesztőségünkbe behívtuk Nikit és anyukáját Katalint, hogy átvegyék a nyereményt, az édesanya elmondta, a gyerekek őt is beavatták nemrég, miben is mesterkednek. Azt viszont nem gondolták, hogy a szerencsések között lesznek.

OC Angyalkánk a masszázs nyeremény mellé megajándékozta őket egy gyopárosfürdői családi belépővel is. Boldog karácsonyt Fejes család!

Köszönjük a támogatók segítségét: Oázis Kertészet, Gyopárosfürdő, Gyopár Sportcentrum, Masszázskuckó, Suntastic Szolárium és Szépségszalon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.