- hirdetés -

Nagyné Rucz Éva egyedül neveli három gyermekét, akik egy szépségcsomagot szántak neki ajándékba.

OC angyalunk december eleje óta várta az ajánlásokat, hogy kit ajándékozzon meg karácsonykor. Nagyon szép történeteket és leveleket olvashattunk, közülük hármat választott ki az angyalka.

Németh Éva a következő levéllel fordult angyalkánkhoz:

„Az édesanyám számára a tökéletes ajándék lenne, ha egy kozmetikus, egy fodrász és egy műkörmös kezelésbe venné. Egyedül nevel engem és két testvéremet, három műszakban dolgozik és egyáltalán nem jut ideje magára.

Nagyné Rucz Évát kozmetikus kényezteti majd

Én lennék a legboldogabb ember, hogyha ezt a kis törődést megkaphatná, mert nekem ő a legfontosabb a számomra. Szeretném, hogy idősebb korában olyan emlékei maradjanak meg a gyermekeiről, hogy mindig gondoskodtak róla, és arról, hogy mindig jókedvű és vidám legyen. Bármennyi rossz is történjen az életben, rám és a testvéreimre mindig számíthat.”

Az ajándékátadás a szerkesztőségben volt. Németh Éva nem tudott eljönni, de távolmaradását igazoltnak tekintjük, hiszen éppen a birkózó válogatott edzőtáborában készült. Édesanyja viszont mosolygó arccal lépett be hozzánk:
– Nagyon örültem, és meghatódtam, amikor Évi lányom elmondta, miben mesterkednek. Egyedül nevelem őket, és ők arra gondoltak, így köszönik meg mindazt, amit értük teszek – mondta el meghatódva Nagyné Rucz Éva.

OC Angyalkánk a kozmetikus, a fodrász, a műkörmös és a szolárium nyereménycsomag mellé megajándékozta őket egy családi belépővel Gyopárosfürdőre. Boldog karácsonyt az egész családnak!

Köszönjük a támogatók segítségét: Oázis Kertészet, Gyopárosfürdő, Gyopár Sportcentrum, Masszázskuckó, Suntastic Szolárium és Szépségszalon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.