- hirdetés -

Négy esetben riasztották az orosházi tűzoltókat bajba jutott autósok.

Orosházán szombat kora délutánig négy esetben vonultak a tűzoltók, árokba csúszott, vagy útról lesodródott autót kellett menteniük. Személyi sérülés nem történt.

Délkeleten havaseső, eső, ónos eső egyaránt előfordult szombaton, ez utóbbi tud igazán gondot okozni, a csúszós úton könnyen baleset történhet. A meteorológiai előrejelzés szerint vasárnap erősen felhős, borult, párás idő és plusz fok lesz. Mindenesetre mielőtt útnak indultok, mindenképp tájékozódjatok az aktuális útiformációkról.

Szombat délben például a Tótkomlós Makó közötti utat zárták le hóátfúvás miatt, az útzárat 14.40-kor feloldották. Szintén hóátfúvás okozott késedelmet a Szeged-Békéscsaba közötti közlekedő vonatok esetében. Az útviszonyokról a Magyar Közútnál érdeklődhettek a 06-1-336-2400-as telefonszámon, hívhatjátok a Békés megyei ügyeletet: (66) 819-370, vagy kísérjétek figyelemmel a társaság naponta többször frissített weboldalát. Az orosházi MÁV állomás telefonszáma (68) 412 221, a Körös Volán helyi állomását pedig ezen a számon éritek el: (68) 512 – 020.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.