- hirdetés -

Daruval emelték be az óriási fenyőt, ami vasárnapra már teljes díszben pompázik majd.

Az óriási adventi koszorú immár egy hete kápráztatja el újra a városlakókat az Árpád-kertben, esténként rengeteg ember áll meg körülötte és fotózza vagy csak gyönyörködik benne. Ahogy az lenni szokott, advent második vasárnapján a koszorú mellé megérkezik a térre a karácsonyfa is.

Most is önkéntes ajánlotta fel az óriási fát, amit daruval emeltek a helyére. A Városüzemeltetési Zrt munkatársai pedig a következő napokban szépen feldíszítik, hogy a második gyertyagyújtásra már teljes fényében pompázzon.

Daru emelte be a hatalmas fenyőt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Mindenkit várnak a szervezők – az Oros-haza Baráti Kör és a Petőfi Művelődési Központ – az Árpád-kertbe december 9-én, vasárnap 17 órára a második gyertyagyújtásra. Az ünnepi beszédet Kőszegi-Németh József, a Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója mondja, majd ő is gyújtja meg a második gyertyát. Ezt követően a Vörösmarty iskola diákjai adnak ünnepi műsort. Ahogy az már évek óta szokás, a téren az OHBK tagjai forró teát és zsíroskenyeret kínálnak, míg a Rotary Orosháza tagjai forralt bort osztanak az érdeklődőknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.