- hirdetés -

Be akarsz menni ingyen az év legnagyobb fúvószenekari koncertjére? Akkor játssz velünk!

Az Orosházi Fúvószenekar immár 24. alkalommal rendezi meg Szilveszteri hangversenyét. Az eltelt évtizedek alatt Orosháza egyik legnagyobb szabású zenei eseményévé nőtte ki magát a koncert. Mint írtuk, év elején karnagyváltás volt a zenekar élén, így az új művészeti vezető, Fabók László már saját zenei elképzelése szerint készíti fel a fúvósokat.

De a kiváló zene és a jó hangulat most is garantált. A zenekar hivatalos weboldalán már közzétették a tervezett műsort is, amit ide kattintva találtok meg.

A jegyeket december 3-án kezdik árulni, de az előző évek tapasztalata alapján gyorsan elkelnek. Az OrosCafé azonban elintézi, hogy ne kelljen sorba állni. Ha játszol, helyesen válaszolsz, és még szerencséd is van, 2 jegyet nyerhetsz a hangversenyre.

A játék a Facebookon fut. Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz az Orosházi Fúvószenekar Facebook oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak a Facebookon az Orosházi Fúvószenekar oldalhoz és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre. A megfejtéseket 2012. december 2-a, vasárnap 17 óráig várjuk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.