- hirdetés -

Balszerencsés körülmények között hagyott két pontot Szegeden csapatunk. A találkozó 88. percében Ondrejó Tamás súlyos sérülést szenvedett.

Szeged 2011 – Orosháza FC 1 – 1 ( 0 – 1 )
NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Szeged, SZVSE-pálya 600 néző.
Vezette: Botló Béla (Becséri G., Iványi I.)

Szeged: Trepák – Borbély (Laczkó 78′) , Petrók, Kapic, Radnai – Farkas Z. (Geiger 58′), Kis R., Lisztes, Ulvicki – Varga B. (Gomez 46′), Kéri.
Megbízott edző: Lóczi István

Orosháza: Molnár – Kerepeczki, Futaki, Milenkovic, Szabó N. – Ács L., Varga R., Ondrejó (Szabó A. 88’), Végh A (Juhász N. 80’). – Tóth D. (Szabó T. 84’), Bernáth.
Edző: Major László

A 16 pontos Szeged a balmazújvárosi 4-1-es „zakó” után az életéért küzdött, a 21 ponttal rendelkező csapatunk viszont az előkelő 2. helyezés megtartásáért lépett pályára.

A hazaiaknál a védő Toca és a csatár Jovánczai „besárgult”, az orosháziaknál viszont a héten sérüléssel bajlódó ex-szegedi Bernáth vállalta a játékot, így Major László a legerősebb összetételben küldhette pályára csapatát.

Csak emlékeztetőül, a legutóbbi Szegeden lejátszott Szeged-Orosháza mérkőzés 0 – 0-ás döntetlennel zárult.

A hazaiak tiszta fehérben, a mieink a hagyományos sárga-fekete mezben futottak ki a pályára.

Küzdelmes mezőnyjáték alakult ki az első félidőben néhány kemény belemenéssel, amit a játékvezető három sárgalappal „honorált”. A 13. percben megszerezte csapatunk a vezetést, Futaki előreívelt labdáját Bernáth átvette és 10 méterről a rövid sarokba vágta, 0-1.

Az OFC gólja után a Szeged többet birtokolta a labdát, de helyzetig nem jutott a félidőig.

Küzdelmes mérkőzés, igazságos eredmény (klikk a képre) Fotók: Szegedma.hu

A második félidőt nagy lendülettel kezdte a Szeged, sorra jöttek be az oldalbeívelések, de Molnár kapus a helyzet ura volt. Egészen a 86. percig, amikor egy kiemelést Geiger 8 méterről – a kapust megelőzve – a hálóba csúsztatott, 1-1.

A mérkőzés 88. percében Lisztes csúnyán beleszállt az orosházi Ondrejó Tamásba, amiért a játékvezető kiállította az egykori Bundesliga-játékost. Ondrejót a mentők  térdsérüléssel kórházba szállították.

A mérkőzés összképe alapján igaz, hogy a meccs nagy részében vezetett csapatunk, de az eredmény igazságos.

Lóczi István: – Sajnálom, hogy így ért véget a mérkőzés. Az első félidőbeli fegyelmezetlenségünk miatt előnyt adtunk az Orosházának, amit a második félidő végén sikerült kiegyenlítenünk.

Major László: – Hiányérzetem van, mert kezünkben volt a 3 pont, de összességében reális a döntetlen. Nagyon sajnálom a jól játszó Ondrejó Tamást.

Az OFC november 24-én, szombaton az őszi záró fordulóban hazai pályán fogadja a Balmazújvárost. A mérkőzés kezdési időpontja 13 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.