- hirdetés -

Az érintett utcákban reggel 8 előtt érdemes tálakba, edényekbe vizet engedni.

A 2009-től bevezetett, a vízdíjszámlákban érvényesített rekonstrukciós költségek terhére társaságunk – az önkormányzattal kötött szerződés szerint – az alábbi ivóvízvezetékek összekötését tervezi, emiatt a környéken átmeneti vízhiány és időszaki vízminőség romlás várható

november 14-től 23-ig előreláthatólag 8.30-tól 15 óráig a Szabó Dezső – Szondi utcán,

november 22-től 30-ig előreláthatólag 8.30-tól 15-óráig a Berzsenyi – Szántó K. utcán.

A beépített korszerű anyagok hosszú távon garantálják a szolgáltatás biztonságát, gátolják a vízminőség romlását, továbbá a csőtörések számának várható csökkenése miatt a területen okozott károk mérséklődnek – írja közleményében az Alföldvíz Zrt.

A munkálatok ideje alatt a közúti közlekedésben és a gyalogosforgalomban is törekszünk a minimális korlátozásokat alkalmazni, amelyek még nem veszélyeztetik a közlekedés és a munkavégzés biztonságát. A munkavégzés ideje alatt a folyamatos ivóvízellátást nem tudjuk a vezetékről biztosítani, viszont terveink szerint a vízhiány a 4 órát nem éri el, illetve minden műszak végével legalább ideiglenes vízellátást biztosítunk. A napközbeni ivó- és főzővíz-szükségletet célszerű reggel 8 óra előtt tárolni. A vízszolgáltatás újraindításakor előfordulhat a víz zavarossága, ennek megszűnéséig javasoljuk a csapoló helyek nyitva tartását.

A munkálatok gyors és zökkenőmentes lebonyolítása közös érdekünk, ezért kérjük türelmüket és megértésüket!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.