- hirdetés -

Érmekkel tértek haza az orosházi fiatalok a fővárosi versenyről, dance és step kategóriában is megmérettették magukat.

November 11-én, vasárnap rendezték meg Budapesten azt a mozgásfesztivált, melyen dance és step kategóriában mérték össze felkészültségüket a csapatok, köztük az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület Aerobik Szakosztálya is. Zsigáné Mezei Beáta vezetőedzőtől megtudtuk, a lányok – az előző verseny hibáiból tanulva – nagyon szép gyakorlatokat mutattak be, amit az eredmények is tükröznek.
– Ezek a versenyek korcsoportosak. Az UP IV. korcsoportot tekintve például egy 7 éves gyermek a 9 évesekkel versenyez, ami bizony elég nagy falat. Az orosházi ifjú tehetségek ezt most is ügyesen megoldották, és szép eredményeket értek el – hangsúlyozta a vezetőedző.

Remekeltek a fővárosi versenyen az orosházi sportolók (Fotó: egyesület)

Eredmények a fővárosi mozgásfesztiválon:

Dance kategória
UP IV. korcsoport 5. hely. Az orosházi csapat tagjai: Kiss Patrícia, Őze Boglárka, Szonda Bettina, Nagy Noémi, Földesi Lili, Szőke Szonja.
UP II. kcs. 2. hely, csapattagok: Nagy Dominika, Lehoczky Fanni, Garai Viktória, Kishonti Zoé, Iványi Anett, Szonda Zsanett.
UP I. kcs. 2. hely, az orosházi érmesek: Benedek Berta, Polasek Klaudia, Durkó Edina, Sipos Dalma.

Step kategória
UP II. korcsoport 1. hely, az orosházi csapat tagja volt: Nagy Dominika, Lehoczky Fanni, Garai Viktória, Kishonti Zoé, Iványi Anett, Szonda Zsanett.
UP I. kcs. 1. hely, csapattagok: Benedek Berta, Polasek Klaudia, Durkó Edina, Sipos Dalma.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.