- hirdetés -

A Rákóczi Vasas a hajrában kezdett el futballozni a Füzesgyarmat ellen, ami csak a szépítésre volt elég.

Füzesgyarmat — Rákóczi Vasas 2 — 1 (1—0)

Megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés, Füzesgyarmat, 150 néző.
Vezette: Burca.

Füzesgyarmat: Földesi — Elek S., Urbán, Fábián (Mészáros), Farkas, Bakk (Komróczki), Tóth L., Bajnók, Vámos (Pálinkás), Tóth N., Elek T.
Edző: Boros Tibor.

Rákóczi: Lévai — Debreceni, Németh, Ludányi, Boros, Szabó Á. (Fehér), Gulyás R. (Gerda), Pardi, Mazán, Buza, Lövei (Gulyás J.).
Edző: Polyák László.

A játékvezető alig fújt a sípjába, már a 2. percben a telepiek hálójába került a labda. Farkas találata megnyugtatta a hazaiakat 1-0.

Az idő múlásával a Rákóczi egyre idegesebb játékot produkált, ennek következtében a 62. percben Bajnók növelte a gyarmatiak előnyét 2-0.

A második bekapott gól varázsütésre megváltoztatta a mérkőzés képét, a Rákóczi elkezdett futballozni. A sorozatos támadások végén Buza a 86. percben szépített 2-1.

Az egyenlítő gólra azonban már nem maradt idő. A Rákóczi magának köszönheti vereségét, az egy órányi enervált játéka miatt. Csapatunk a vereség ellenére őrzi 4. helyét a tabellán.

Boros Tibor: − A mérkőzés a hajráig abban a mederben folyt, ahogy megterveztük, de az utolsó pár perc nagyon „melegre” sikerült.

Polyák László: − Sokáig úgy tűnt, hogy a Füzesgyarmatnak sokkal több helyzete van és megérdemelten nyer. Bár közben a mezőnyben jól futballoztunk, de gólt csak az utolsó negyedórában rúgtunk, igaz akkor több lehetőségünk is volt.

Ifjúsági mérkőzésen: Füzesgyarmat – Rákóczi Vasas 3 – 6
A Rákóczi Vasas november 3-án hazai környezetben fogadja a Mezőberény csapatát. A mérkőzés kezdési ideje: 13.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.