- hirdetés -

Gregus Ádám féltékeny férjet játszott az RTL-en futó A Gyanú Árnyékában című népszerű sorozatban. A forgatás négy napon át – reggeltől késő éjszakáig – tartott.

A 26 éves Gregus Ádám Orosházán nevelkedett, a Mezgébe járt, jelenlegi életéről pedig úgy nyilatkozott: a civil életben nem vagyok civil, ezért erről nem is beszélhetek. A forgatásról viszont igen. Az RTL-en futó sorozat hősei hétköznapi emberek. Olyanok, mint mi: békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy őket nem érheti baj. Ám egy nap rájuk vetül a gyanú árnyéka, és minden összeomlik. Nos, ebbe a sorozatba jelentkezett Ádám, aki az egyik rész főszerepét kapta. A történet szerint Marci (alias Ádám) egy kocsmai verekedés után börtönbe kerül, szabadulása után arra megy haza, hogy felesége már egy másik férfival él. Bár házasságuk már a börtönbüntetés előtt megromlott, Marci nem mondd le feleségéről…

Miért jelentkeztél a sorozatba?

– Egy hirtelen ötlet volt, nem terveztem előre. Véletlen megláttam a felhívást, és úgy voltam vele, nincs semmi veszteni valóm. Miért ne próbálhatnám meg?

És mi történt ezután?

– A válogatáson ismertettek velünk egy sztorit, amit miután elolvastunk, a ránk szabott szerepet rögtön a kamera előtt is el kellett játszani a válogató stáb egyik tagjával. Az volt a fontos, hogy magunkat adjuk. Nem kellett szöveget betanulni, a lényeg az improvizáláson volt. Ezt rögzítették, majd közölték, ha van olyan szerep, amivel szerintük azonosulni tudok, akkor hívnak. Hívtak.

Gregus Ádám

Hogy fogadtad a hírt?

– Örültem, hogy sikerült. Kitűztem egy célt és egyre közelebb éreztem magam hozzá. A forgatás 4 napig tartott. Minden reggel 8-kor kezdtünk és késő éjszakáig dolgoztunk. Nagyon fárasztó volt fizikailag és szellemileg egyaránt.

Mennyire volt nehéz eljátszani a szerepet?

– Nem volt nehéz, könnyen tudtam azonosulni „Marcival”. A forgatáson nem nézhettük vissza a játékunkat. Ez szándékos volt, nehogy a látottak alapján akaratunkon kívül elkezdjük megjátszani magunkat. Én is a tévében kaptam képet az egészről. A jeleneteket sem sorban vettük fel, ezért nem volt nagyon átlátható számomra sem az egész.

Féltékeny típus vagy?

– Az életben nem vagyok féltékeny, ha nincs rá okom. Ez a sztori pedig elég abszurd volt.

Mit adott neked ez a forgatás?

– Jó volt belelátni ebbe a világba. Nem minden nap jön szembe az emberrel ilyen lehetőség. Arra viszont rájöttem, hogy ez nagyon kemény munka, nagyon fárasztó és akkor is koncentrálni kell, amikor már úgy érzed, hogy nem tudsz, mondjuk 10 óra forgatás után.

Hogyan fogadta a környezted a szereplésedet?

– Mindenki biztatott és mellettem állt. Csak pozitív visszajelzést kaptam, ami jól esett.

Ha lenne még rá lehetőséged, szerepelnél még valamilyen sorozatban, filmben?

– Szerepelnék szívesen. Kemény meló, de mégis van benne valami, ami egy kicsit beszippantja az embert. Olyan, mint a tetoválás, fáj, de akkor is elmész megcsináltatni a következőt. Érdekes…

Ha kíváncsi vagy, hogyan szerepelt Ádám Marciként A gyanú árnyékában, itt megnézheted.

httpv://www.youtube.com/watch?v=b5CbH4SH3e8

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.