- hirdetés -

A forduló meglepetését okozta a Rákóczi: kikapott a sereghajtó Sarkadtól.

Rákóczi Vasas – Sarkadi Kinizsi 1 – 2 ( 0 – 0 )

Megyei I.o. labdarúgó bajnoki mérkőzés. Rákóczitelep, 150 néző.
Vezette:Bánáthy (Vereska, Cseh)

Rákóczi: Lévai – Boros, Dávid Z., Ludányi, Fehér Z. (Pásztor 65.perc) – Szabó Á., Gulyás, Buza, Debreceni – Pardi ( Lövei, 53.perc), Kánya ( Baranyai 46. perc)
Edző: Polyák László.

Sarkad: Szőke – Cseke, Perlaki, Bende, Baki – Szabó B.(Kiss B.46.perc), Kovács T.(Bagi 64.perc), Ilyés, Kádár – Erdei, Ungor .
Játékosedző: Baki István.

Az 5. helyen álló Rákóczi fogadta a pont nélküli, sereghajtó Sarkad csapatát. A közönség gólfesztivált remélt, cserébe alapos hidegzuhanyban részesült.

Úgy indult a mérkőzés, hogy sima hazai győzelem születik. A félidő közepén Pardi kihagyta azt, amit nem illik kihagyni, fél lépésről fölé lőtt. Ekkor még nem sejtette a lelkes telepi szurkolótábor, hogy lesz ez még rosszabb is.

A második félidőt góllal kezdte a Sarkad. A 48. percben Cseke jobb oldali lapos beadását Ungor Béla belsőzte 5 méterről a kapuba, 0 – 1.

Baranyai és Lövei beállásával beszorította ellenfelét a Rákóczi. A 79. percben sikerült az egyenlítés. Baranyai baloldali szabadrúgását Lövei fejelte 6 méterről a léc alá, 1 – 1.

A Rákóczi egyenlítő gólja után jött a feketeleves (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Tíz perc maradt a győzelem megszerzésére, ezért mindent egy lapra feltéve támadott a hazai csapat, s hidegzuhanyként a vendégek szereztek gólt. A 88. percben egy előrevágott labdát Cseke mintegy 18 méterről lőtt a hosszú sarokba, 1 – 2.

Polyák László: – Elől-hátul mindent megtettünk, hogy a Sarkad megszerezze első pontjait. Normális esetben ma gólfesztivált kellett volna rendezni.

Baki István: – Minden dolog aminek kezdete van, véget ér.

A Rákóczi október 13-án Mezőhegyesen lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.