- hirdetés -

A Rákóczi kétgólos hátrányból egyenlített az újonc Nagyszénás otthonában.

Nagyszénás – Rákóczi Vasas 2-2 (2-1)

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Nagyszénás, 450 néző.
Vezette: Nagy.

Nagyszénás: Pajkó – Simon, Moszheim (Tüskés), Kiss Z., Maglóczki (Asztalos), Godár Gy., Vili, Boér G., Kókai, Szilágyi (Balogh), Tasi. Edző: Boér Ernő

Rákóczi: Lévai – Debreceni, Pardi, Gulyás, Boros, Lövei (Baranyai), Németh, Fehér (Pásztor), Ludányi, Buza, Szabó Á. (Kánya).
Edző: Polyák László

Közönségszórakoztató mérkőzésen a 9. percben Tasi, majd a 19. percben lőtt Boér Gábor góllal kétgólos vezetést szerzett a Nagyszénás. A Rákóczi nem adta fel és a 25. percben Debreceni találatával szépített, majd a 70. percben szintén Debreceni újabb góljával kiegyenlített a Rákóczi.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a találkozó 70. percében a hazaiak részéről Tasit, míg a 76. percben a rákóczitelepiek közül Németh Gábort kiállították.

Boér Ernő: – Óriási taktikai csatában, a jó kezdés után győzelmet szalasztottunk el a jó erőkből álló Rákóczi ellen. A lehetőségek alapján talán a győzelmünk sem lett volna érdemtelen.

Polyák László: – Ilyen mérkőzésekre van szükség, nagyobb az érdeklődés, mint egy NB I-es bajnokin. Az egész mérkőzésen nyújtottak alapján nem érdemeltünk győzelmet, bár meg volt rá a lehetőségünk.

A Rákóczi Vasas október 6-án a sereghajtó Sarkadi Kinizsi csapatát fogadja Rákóczitelepen. A mérkőzés kezdési ideje: 15 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.