- hirdetés -

A Rákóczi Vasas megyei I. osztályú labdarúgó csapata szombaton Dévaványán vendégszerepelt és szoros mérkőzésen vereséget szenvedett.

Dévaványa – Rákóczi Vasas  2-1   (2-0)

Dévaványa, 250 néző.
V.: Gyekiczki.

Dévaványa: Hajdú – Ilyés, Bakó, Séllei, Lovas (Szalai), Ungi, Ernyes, Adamecz, Bányai, Furka, Pálfi.
Edző: Molnár Tamás.

Rákóczi: Lévai – Debreceni, Dávid (Gulyás), Németh, Boros, Szabó Á., Pardi, Ludányi, Kánya (Mazán), Lövei (Fehér), Buza.
Edző: Polyák László.

A Dévaványa húsz perc alatt lerendezte a mérkőzést. A 6. percben Ernyes, a 21. percben Ungi szerzett gólt, amire Rákóczi részről Debreceni válaszolt az 57. percben. Csapatunk további erőfeszítéseket tett az egyenlítésért, de több lehetőség közül egyet sem sikerült gólra váltani.

Molnár Tamás: – Minden játékosom dicséretet érdemel, mert a szívüket kitették a pályára és ez az eredményben is megmutatkozott. Mérkőzésről-mérkőzésre kezdjük felvenni az osztály ritmusát.

Polyák László: – Szégyellem magam, hogy ma ilyen teljesítményt nyújtottunk. Volt elég helyzetünk, hogy nyerjünk, de nem érdemeltük volna meg.

A 6. helyen álló Rákóczi – rendhagyó módon – szeptember 20-án, csütörtökön fogadja a Kondoros csapatát. A mérkőzés kezdési ideje: 16.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.