- hirdetés -

Mozgalmasan telt a nyár a csemetéseknek, sátoroztak, fürdőztek, kirándultak.

A Csemete Nevelde Klub vezetője Rajkiné Hichsi Mária mindent megtett azért, hogy „csemetéinek” tartalmasan teljen a nyári szünetük. Többek között a gyerekek és szüleik Mártélyon kirándultak. – Óriási élmény volt! Gyönyörű környezet, kellemes víz, csodálatos idő. Fantasztikusan éreztük magunkat! A részvétel ingyenes volt mindenki számára, Éliás Bélának köszönhetően. Olyan remekül sikerült a fürdőzés hogy megbeszéltük, amint tudunk eljövünk még – mesélte az élményeket Rajkiné Hichsi Mária.

Nagy siker volt a sátortáborozás (klikk a képre) Fotó: Rajkiné Hichsi Mária

Nagy sikert aratott a sátortáborozás is, amin 13-an vettek részt. Sok gyermek most először volt távol a szüleitől. Nemcsak az volt nagy élmény, hogy sátorban aludtak, hanem a közös főzés, szalonnasütés és természetesen a rengeteg játék. – Minden nagyszerűen alakult, olyan jó hangulatban telt el a három nap, hogy a legtöbb gyerek nem is akart hazamenni. Az étkezést  a Gyermek és Diákélelmezési Intézmény, a Nagycsaládosok Orosházi Egyesülete, és Családok Átmeneti Otthona támogatta- emelte ki Rajkiné.

Természetesen a sorból a gyopárosi fürdőzés sem maradt ki, a strandolás mindig nagy élmény a gyerekeknek. Az eseményt még örömtelibbé tette, hogy három gyermek megtanult úszni! Hatalmas sikerélmény volt számukra, amikor a 2 méteres medencében úszhattak. A nyári szünidőben a csemetések a gyerekkönyvtárban is gyakran jártak és sok időt töltöttek a játszótereken is.

A Csemete-Nevelde Klub hálásan köszöni a támogatóknak a segítséget, nélkülük nem sikerült volna mindezt megvalósítani, és köszönik a szülők rendkívüli együttműködését is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.