- hirdetés -

A kézilabdás lányok Marton Richárd edző vezetésével készülnek a bajnokságra.

– A serdülő csapat gerincét az OKSC-től érkezett ’97-es játékosok adják, akik eddig Németh Dóra irányítása mellett dolgoztak. Hozzájuk csatlakozik még a kistérségben kézilabdázó lányok közül öt-hat tehetségesebb fiatal Nagyszénásról, illetve Mezőkovácsházáról – mondta Marton Richárd.

– Augusztus 6-án kezdtünk el dolgozni, úgynevezett vegyes felkészüléssel, aminek az a lényege, hogy nem csupán a futáson és erősítésen van a hangsúly, hanem minden edzésen előkerül a labda is – eleinte kevesebbszer, de ahogyan haladunk előre a felkészülésben, egyre több alkalommal. Ezt próbáljuk kiegészíteni heti egy közös edzéssel a junior csapattal, akikkel ilyenkor egymás elleni játékra is sor kerül, emellett számos felkészülési mérkőzést is tervezünk komolyabb ellenfelek ellen.

A serdülő együttes keményen készül a küzdelmekre

A serdülő csapat az Országos Nyílt Serdülő Bajnokságban indul, de a lányok lehetőséget kapnak majd az NB II-es junior bajnokságban való szereplésre is. Az OSB-ben az országos döntőbe jutás a cél, az NB II-ben pedig a dobogós helyek valamelyikének elérését tűztük ki magunk elé – vázolta elképzeléseit az edző.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.