- hirdetés -

Foci, majd buli – a vasárnapi jótékonysági rendezvény bevétele az orosházi mentőállomás alapítványához került.

Jótékonysági program keretében érkezett városunkba vasárnap a Magyar DJ Válogatott. A lemezlovasok fociztak a Lucifer csapatával, majd a hajnalig tartó buliban kedvenc zenéiket játszották az orosházi közönségének. A bevételből az Orosházi Mentőállomást támogatták.

A jótékonysági mérkőzésnek a Gyopárosi úti pálya adott otthont vasárnap délután. A többek közt Bárány Attila, DJ Wallas, DJ Dominique, DJ Junior, Spigiboy, Süti és Nemere alkotta csapat a Lucifer válogatottja ellen játszott barátságos meccset. Küzdött, hajtott mindkét csapat az első perctől kezdve, a jó hangulatú találkozón a győzelmet végül a DJ válogatott szerezte meg. 12-6-ra nyerték a mérkőzést.

Izgalmakban nem volt hiány a meccsen (klikk a képre) Fotók: Forgó Imi

A találkozó szünetében adták át az adományt, 300 ezer forinthoz jutott az Orosházi Mentőállomás Alapítványa. Kovács Tibor, a mentőállomás vezetője az OrosCafénak elmondta, hogy nagyon örülnek az akciónak, az eszközbeszerzések igen költségesek.
– Megbeszéltük Kiss Róberttel, a Lucifer tulajdonosával, aki végül is az ötletet felvetette, és bennünket választott, hogy mire fordítjuk az adományt. Kértünk ajánlatot egy speciális eszközre, ami egy úgynevezett szívóberendezés. Ennek a bruttó ára 481 ezer forint, úgyhogy meg kell támogatnunk egy kis saját költséggel, de a nagy részét fedezi a mostani adomány – emelte ki Kovács Tibor.

Itt pedig megnézhetitek videónkat a vasárnapi fociról és buliról. Bárány Attilától megtudtuk többek közt, hogy mennyit szoktak edzeni, és eddigi jótékonysági akcióik során mennyi pénzt sikerült összegyűjteniük karitatív célokra.

httpv://youtu.be/ZSZfEwYgNEM

A DJ-k futball válogatottja 2011-ben alakult, és azóta rendre bizonyítják, hogy számos elfoglaltságuk ellenére helyén van a szívük. Korábbi akcióikról hétvégi cikkünkben, itt olvashattok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.