- hirdetés -

A Sör-Virsli Fesztivál harmadik napját az időjárás némileg borította, de azért minden fellépő leadta műsorát, a Magna Cum Laude pedig megmozgatta a fázós közönséget.

Pénteken és szombaton már belekóstolhattak a vendégek a Sör-Virsli Fesztivál hangulatába. Vasárnap újabb programok várták a fürdőzőket és a szórakozni vágyókat, de az időjárás ebbe némileg beleszólt. A hidegfront esővel, és hűvös széllel köszöntött be vasárnap reggelre, ami szerencsére dél körül elállt, így minden programot megtartottak.

Vízilabda mérkőzéssel indult a délután. Ennek érdekessége az volt, hogy a fürdőben utoljára 45 évvel ezelőtt volt pólómeccs, az is a tómedencében. Most a szolnoki és a szentesi ifista vízilabdások csaptak össze parázs és látványos meccsen, utána pedig a közönség csobbanhatott vízbe büntetődobásokra.

A nagyszínpadon a Csillag Születikből ismert Szabó Ádám nem csak harmonikázásával, hanem énektudásával is elbűvölte a közönséget. Játszott Vivaldit is, de a fiatalok nagy kedvence, Michel Teló Ai Se Eu te pego című száma is felcsendült.

A Magna Cum Laude énekese, Mező Misi a közönség közé vegyült (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

Ahogy szombaton, úgy vasárnap is volt virslievő verseny. A győztes Skita György most az előírt 3 perc alatt 15 virslit tudott megenni, ezért ő vehette át a Merian Foods Kft ajándékcsomagját.

Közeledve az este felé Rocker Zsolti lépett színpadra, aki szokásához híven nagymutterja életéből merített poénokkal szórakoztatta a közönséget, akik szó szerint a fejüket fogták a nevetéstől. Rocker Zsolti után a Best Dance Company táncosai biztosan nem fáztak, hiszen dinamikus és látványos táncokat mutattak be.

Bár az időjárás nem sok jóval kecsegtetett, a Magna Cum Laude koncertjére mégis több százan voltak kíváncsiak és bár néha érezni lehetett egy-két esőcseppet, a lelkes közönség végig kitartott. A több mint másfél órás koncerten az énekes, Mező Misi többször is bevonta a közönséget az éneklésbe, sőt nagy meglepetésükre lejött a színpadról és az emberek között sétálva énekelgetett. Volt olyan rajongó csapat, akik a héten a Magna Cum Laude összes koncertjén ott voltak, így az orosházi koncertet sem hagyták ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.