- hirdetés -

Mintegy harminc gyermek vett részt a programon két turnusban, augusztus elején jön az újabb tábor.

A KAZSZER Tenisz Klub immár 8. éve rendezi meg napközis jellegű tenisztáborát. Idén az eddigi két turnus mintegy harminc gyermek részvételével – a rekkenő hőség ellenére – remek hangulatban zajlott le. A tábor résztvevői nemcsak a környező településekről, hanem például Budapestről, Vácról, Nyíregyházáról is érkeztek. A gyerekek életkor és tenisztudás alapján csoportokba beosztva, délelőtt és délután is 1-1 óra oktatáson vettek részt – tudtuk meg a klub beszámolójából.

A gyerekek sokat teniszeztek a táborban (Fotó: teniszklub)

A táborban a tenisz mellett különböző társasjátékok, népi játékok, ügyességi feladatok és videózás is színesítette a programot. Remek szolgálatot tett a klub medencéje is, hiszen a közel 40 fokos kánikulában mindenkinek jól esett a fürdőzés. Gelegonya Zoltán edzőtől megtudtuk, a hagyományoknak megfelelően a tábor utolsó napján Piknik Péntek elnevezéssel családi napot tartottak, ahol a szülőkkel kiegészülve zárták és értékelték a mögöttük hagyott hetet.

A pozitív visszajelzések és érdeklődés miatt a KAZSZER Tenisz Klub augusztus 6-tól ismét rendez egy tábort, ahova várja a mozogni, sportolni vágyó érdeklődőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.