- hirdetés -

Petneházi és Randelovic eligazolt, a csapat magyar és külföldi játékosokat is tesztel. A cél egyértelmű, a legjobb 8 között kell végeznie jövőre az NB II-es focicsapatnak.

Július 9-én elkezdte a felkészülést az Orosháza FC labdarúgó csapata a 2012/2013. évi NB II-es bajnokságra. Az elmúlt szezonban 6. helyen ért célba Major László legénysége.

– Célunk az új idényben sem lehet más, annál is inkább, mert az MLSZ átszervezése miatt a 2013/2014.évi bajnokságban már csak egy NB II-es mezőnyt indít, így az első nyolc hely valamelyikén kell végeznünk, hogy egyenes ágon vagy osztályozó után megtarthassuk státuszunkat a másodosztályban.

A keretben –mint minden csapatnál – nagy a mozgás, jönnek, mennek a próbajátékosok.
– Két játékosunk távozott, Petneházi Márk Nyíregyházára, Aleksandar Randelovics Békéscsabára igazolt. A két meghatározó játékost mindenképpen pótolnunk kell. Neveket még nem érdemes mondani, mert minden képlékeny, az átigazolási időszak augusztus végéig tart-nyilatkozta az OrosCafénak Major László edző.

Edzésbe állt a csapat a Mátrai stadionban (Fotó: Betkó Tamás)

Az OFC pályán a gyulai akadémia néhány fiatalja és két egyiptomi játékos mellett feltűnt a tréningezők között a tótkomlósi Ondrejó Tamás, a kondorosi gólkirály Miklya Miklós és a Szeged erőssége, Bernát Péter.

A szombat délelőtti egymás közti játék után az első edzőmérkőzés július 18-án, szerdán 18 órakor lesz. Az OFC a Mátrai stadionban fogadja az NB III-as Hódmezővásárhely csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.