- hirdetés -

Kitűnő eredményekkel tértek haza az orosházi táncosok Szlovákiából, Rétes Edina edző szerint az egész éves munka meghozta gyümölcsét.

Szlovákiában rendezték meg június 29-e és július elseje között a Tánc Európa-bajnokságot, melyen az orosházi Redance tánccsoport is részt vett kiváló eredményekkel.

Szelezsán Szabina mini hip-hop szóló kategóriában 2. helyen végzett, Berta Réka ugyanitt 3. helyezést ért el. Tóth Boglárka gyermek hip-hop szóló kategóriában lett 2., a Tóth Szabina-Rétes Anett kettős az ifjúsági hip-hop duók közt szerzett ezüstöt. A Rétes Anett, Tóth Szabina, Kárai Fanni, Tóth Noémi, Tóth Edina, Dobos Debóra, Simon Norman és Iványi Szabolcs alkotta orosházi csapat ifjúsági hip-hop csoport kategóriában szintén 2. helyezést ért el.

Az egész éves munka meghozta gyümölcsét (Fotó: Redance)

Rétes Edina edzőtől megtudtuk, hogy az Eb-re 1700 táncos, 358 koreográfiával jutott ki.
– Nem csak azért volt felejthetetlen ez a hétvége, mert ilyen szép eredményekkel térhettünk haza, hanem azért is, mert a csapatunk két oszlopos tagja, Tóth Szabina és Simon Norman még végig tudott kísérni minket ezen a versenyen. Őket ugyanis az elkövetkezendő években főiskolai tanulmányaik miatt nélkülöznünk kell. Büszke vagyok a csapatomra, az egész éves munka meghozta gyümölcsét, és egy sikeres versenyévet tudhatunk magunk mögött – emelte ki Rétes Edina edző.

A Redance versenyre való kijutását támogatta: Aranypatkó Csárda, Sziget Caffe, Kunstár Autósiskola, Lucifer, Szilvia Szalon, Varga Zoltán, Kiss Ferenc és Rétes Pál.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.