- hirdetés -

Negyedik helyen zárt a bajnokságban az orosházi csapat.

Női fociban is befejeződött a bajnokság és a 13 csapatot felvonultató küzdelem sorozatban igen szépen szerepeltek az orosházi csapatok. Az Oroslány NLSE az igen előkelő negyedik helyet vívta ki a győztes Pusztaföldvár, a második Gyula és a harmadik Wanted csapata mögött. A sok nehézség ellenére is helyt álló Szentetornyai Amazonok a  nyolcadik pozícióban zártak.

A múlt szombati forróságban ismét pályára léptek a lányok, mégpedig Csanádapácán, a Békés Megyei Hírlap kupán. Hét együttes vett részt a tornán, közülük az első mérkőzésen mindjárt a házigazda ellen kezdtek az Oroslány-ok. 0-0 lett a csata eredménye és mint kiderült, a nap folyamán ez volt a lányok egyetlen pontvesztése. Pazar győzelmi sorozat követte az első döntetlent. A Szentetornyai Amazonok ellen Mátyus Viktória góljával 1-0-ra győztek, majd következett két 3-0-ás siker a Nagybánhegyes és a Köröstarcsa ellen. Itt Skorka Szilvia, Tóth Ramóna, Horváth Tímea, ill. Koszti Gabriella 2, és Horváth Tímea voltak eredményesek. A végső győzelmet Koszti Gabriella gólja jelentette, mellyel 1-0 arányban bizonyultak jobbnak lányaink az ősi rivális, békéscsabai Wanted együttesénél.

Végeredmény: 1. Oroslány NLSE 13p., 2. Nagybánhegyes 11p., 3. Wanted(Békéscsaba) 9p., … 6. Szentetornyai Amazonok 6p.

Mint a csapat vezetőitől megtudtuk, sok hasonló torna lesz a nyáron, amelyeken jó lenne részt venni, hisz rengeteget segítenek ezek a fejlődésben. Sajnos a szűkre szabott anyagiak miatt, jelen állás szerint ez nem lehetséges, így minden kis segítséget szívesen fogadnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.