- hirdetés -

Orosházán a Táncsics utca 11. szám alatt 2010. májusában kezdte meg működését a Memento Temetkezés. Az eltelt időszakban a családi vállalkozás sokat fejlődött, és mostanra már a kegyeleti szolgáltatások széles palettáját kínálja.

Az elmúlt két évben nagyon sok gyászoló család bízta ránk a temetés körüli ügyek intézését. Fontos számunkra, hogy az ügyintézés, a temetés legapróbb részlete is méltó legyen a végső búcsúhoz. Célunk, hogy minél szélesebb körben tudjunk a gyászoló családok segítségére lenni, hogy szolgáltatásunk ne csupán a temetések lebonyolítására korlátozódjon – mondja Zombor Zsuzsanna, ügyvezető.

A Memento Temetkezés munkatársai hisznek benne, hogy ebben a nehéz élethelyzetben minden jó szó, minden emberséges, tisztességes gesztus segít egy kicsit abban, hogy elviselhetőbbé és könnyebbé tegye a gyásszal együtt járó lelki fájdalmat.

– Tudásunk legjavát adva igyekszünk segíteni önnek a temetéssel kapcsolatos ügyek teljes körű intézésében. Üzletünkben saját elképzeléseihez, lehetőségeihez leginkább illő kegyeleti kelléket is megtalálja – fogalmazott az ügyvezető.

Új szolgáltatások a méltó búcsú érdekében

A Memento Temetkezés sok új szolgáltatást indított az eltelt két év alatt. Ezek között található a minőségi gránit síremlékek forgalmazása és régi sírok felújítása. Elkezdték az Orosházán eddig ismeretlen temetés biztosítást is, mely az egyik biztosító társaság üzletkötőjén keresztül érhető el. Legújabb szolgáltatás az életút film készítése, amit kérésre projektoron kivetítenek a ravatalozás helyszínén.

A hozzátartozók szolgálatában: Paulik Dezső, Zombor Zsuzsanna és Tóthné Nagy Andrea

Bevezették az alternatív temetkezési formákat. A hamvakat szétszórhatják a természetben, egy vízparti kikötőben, egy szép tisztáson az erdő mélyén, vagy az elhunyt valamikori kedves helyén, ahová szép emlékek fűzték. Ha az elhunyt hamvait vízi temetés formájában engedik visszatérni a természet nagy körforgásába, környezetbarát, vízben lebomló BIO urnákat is választhatnak.

Polgári búcsúztatás – díjtalanul

– Családom generációk óta temetkezési szolgáltatással foglalkozik, így hivatásom kegyeletteljes végzését életcélomnak tekintem. Bármilyen elképzelése, kívánsága van a polgári búcsúztatás menetével kapcsolatban, keressen bizalommal. Segítek önnek abban, hogy valóban személyre szóló szertartáson vehessen végső búcsút elhunyt hozzátartozójától – emeli ki Zombor Zsuzsanna.

Bővebb információ a www.mementooroshaza.hu oldalon, vagy keressen minket irodánkban Orosházán, a Táncsics utca 11. szám alatt.
Éjjel-nappal hívható telefon: 06/68 41-5900; 06/70 770-5900

Az orosháziak és a környékbeliek tájékoztatása érdekében a piactér mellett gyászlaptartó táblát helyeztek el, emellett a weboldalon is tájékozódhatnak az oda látogatók a gyászhírekről.

– A tapasztalatok és a visszajelzések megerősítettek minket abban, hogy jó úton haladunk, továbbra is igyekszünk a családok egyedi kéréseinek eleget tenni. Reméljük, munkánkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a végső búcsú az elhunyt emlékéhez méltó, tisztelet teljes, és megnyugvást adó legyen – fűzte hozzá Paulik Dezső, a Memento Temetkezés másik tulajdonosa.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.