- hirdetés -

Átadták a bajnoki érmeket a Rákóczi Vasas ifistáinak, akik toronymagasan nyerték meg a megyei I-es ifi labdarúgó bajnokságot.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága által szervezett 2011/2012. évi megyei I.osztályú U 19 korosztályos labdarúgó bajnokság győztese a Rákóczi Vasas ifjúsági csapata.

Füredi János tanítványai olyan tradícionális csapatokat előzött meg, mint a Szeghalom, Mezőberény, Sarkad, Gyomaendrőd, Bcs. Jamina, Tótkomlós és Mezőhegyes. Fölényükről sokat elmond, hogy már 5 fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan volt az előnyük.

− A csapat 28 mérkőzésből 26 győzelmet szerzett, csupán egy-egy döntetlen és vereség szerepel a tabellán a neve mellett. A gólarányunk imponáló, 121 rúgott gól mellett csupán 26 gólt kaptunk. A keret minden játékosa dicséretet érdemel, de közülük is kiemelkedett a kapus Sütő Attila, a középpályán Albert László és a csatársorban a gólkirály Szivák László – értékelt röviden Füredi János edző.

A bajnokságért kupa is járt (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Az éremosztás a Rákóczi Vasas felnőtt csapata elleni barátságos mérkőzés szünetében volt. A medálokat Dr.Dancsó József polgármester, Erdős Ferenc az MLSZ Békés megyei elnökségének tagja, Tóth-Kása Sándor OMTK-ULE elnök és Csizmadia Imre, a Rákóczi elnöke adta át a játékosoknak, vezetőknek. Serleget kapott a bajnokság gólkirálya, Szivák László. A fiatal csatár 26-szor volt eredményes .

A csapat tagjai: Albert László, Berta Endre, Egry Attila, Fehér László, Gerda Viktor, Gerhát Ádám, Gulyás János, Kránitz Krisztián, Machó Attila, Mátyus Róbert, Mazán Norbert, Miklós Máté, Mosó Benjamin, Ónodi Szabolcs, Papp Roland, Pintér Norbert, Sajti Bálint, Suta Máté, Sütő Attila, Szabó Ákos, Szabó Bence, Szemenyei Attila, Szemenyei Valentin, Szivák László, Tóth Krisztián, Tóth László, Füredi János edző.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.