- hirdetés -

A szezon utolsó meccsén a Vecsést is legyőzték NB II-es focistáink.

Orosháza FC – Vecsés  2–1 (1 – 1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Orosháza, 300 néző
Vezette: Lovas L. (Kormányos, Iványi)

Orosháza: Bordás – Szabó N., Futaki, Szabó A., Szűcs D. (Randelovic 55. perc), Petneházi, Varga R., Végh (Milenkovic (77. perc), Kerepeczki, Ács, Tóth D. (Szabó T. 83. perc)
Edző: Major László

Vecsés: Horváth G. – Balázs B. (Soóki 85. perc), Madar, Farkas, Fritz, Szurkos, Petruska, Ndjodo – Török S., Obot Denis, Piros G. (Tóth N. 77. perc)
Vezetőedző: Duró József

A már kiesett Vecsés ellen a bajnokság utolsó meccsén az Orosházának volt igazán tét, hiszen győzelem esetén az 5., vereségnél viszont akár a 10. helyen is végezhettek Major László tanítványai.

Úgy indult a mérkőzés, ahogy azt a hazaiak elképzelték. A 7. percben Petneházi 25 méterről bődületes szabadrúgás gólt lőtt a kapu bal oldalába 1 – 0

Utána is uraltuk a játékot, de a semmiből egyenlített a Vecsés. A 15. percben Szurkos Bencét lökték a 16-oson belül, a büntetőt Obot Denis a kapu bal oldalába helyezte 1-1.

A félidő végén Ács Levente került helyzetbe, de ígéretes szituációban a kapusba lőtt.

Kapuban a győztes orosházi gól (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

A második félidő elején lendületesen kezdtünk, már a 47. percben növelhettük volna előnyünket, de Petneházi egy újabb szabadrúgása a felső kapufát találta el.

Ezután ellaposodott a játék, a középpályán passzolgattak kissé álmosan a csapatok, helyzetek alig alakultak ki, a Vecsés átvette az irányítást.

A 73. percben újabb fordulat kövezkezett: Petneházi szögletét Varga Róbert csúsztatta a rövidsaroknál három lépésről a hálóba 2-1

Ezt követően a 83. percben Tóth Dani lábában volt az újabb gól, de a fiatal csatár a kapu fölé lőtte a labdát. Izgalmas jelenetekkel zárult a mérkőzés.

Az OFC teljesen megérdemelten nyert, és ezzel feltette a koronát tavaszi menetelésére. A vasárnapi Eger – Mezőkövesd mérkőzésen dől el, hogy hányadik helyen végeztünk. Ha győz a bajnok Eger, akkor 5. lesz az OFC, ha a Mezőkövesd 3 pontot hoz, akkor a 6. helyen zár csapatunk.

Major László: – Tavaszi másodikként zártuk a bajnokságot. Hazai mérlegünk 6 győzelem, 1 döntetlen. Csak gratulálni tudok a csapatnak.

Duró József: – Jó színvonalú mérkőzésen két pontrúgásból nyert az Orosháza.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.