- hirdetés -

Idén a vadvirágosok produkcióját ítélte a legjobbnak a zsűri, így ők kapták meg a vándorserleget.

Az Egységes Szociális Központ (ESZK) május 24-én rendezte meg a hagyományteremtő szándékkal tavaly útjára indított Vidám majálist, a Teréz utcai Platán Idősek Otthonában. Az egész napos rendezvény délelőttjén a meghívott vidéki szociális intézmények ellátottainak és dolgozóinak produkcióit láthatta a közönség (Gyula, Szentes, Nagyszénás). Énekkel, jelenettel, verssel és prózával készültek a fellépők. A meghívottak mellett az ESZK telephelyei is képviseltették magukat különböző szórakoztató műsorszámokkal.

Főszerepben a vidámság (Fotó: Platán Idősek Otthona)

Idén a zsűri az Vadvirág Esély Klub ellátottainak előadását tartotta a legjobbnak, így a vándorserleg őket illette, de minden résztvevő intézmény emlékplakettet kapott a zsűritől. Délután a Czina iskola néptánccsoportja, valamint a Dolce Dance Tánciskola szórakoztatták a vendégeket. Berkó Sándor fafaragó művész munkáinak kiállítása színesítette az egész napos programot. A rendezvény fő támogatója az OTP Orosházi fiókja volt.

AZ ESZK Platán Idősek Otthona köszönetet mond a támogatóknak: Rózsa Világ Virágműhely, Lucifer-pub23 Kft., Dékány Gabriella kertészet, Kovács Virágüzlet, Bella Csaba Sportcsarnok vezető, Kéknefelejts Cukrászda, Elek Díszfaiskola Kft, OTP Orosházi Fiókja, Rucz József önkormányzati képviselő, Segítő Gondoskodás Alapítvány, Berkó Sándor, Soós Díszfa Iskola, Más Virág kertészet, Németh Mihály Tibor Kertész, Dolce Dance Tánciskola táncosai, felkészítő: Tóth Krisztina, Czina Sándor Általános Iskola néptáncosai, felkészítő tanár: Balogh Sándorné.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.