- hirdetés -

Jól teljesítettek az orosházi Redance táncosai a fővárosban, ifjúsági hip-hop csoport kategóriában magyar bajnokok lettek.

Budapesten rendezték meg azt a magyar bajnokságot, melyen az orosházi Redance tánccsoport is megmutatta felkészültségét. Kiváló eredményeket értek el a fiatalok. Berta Réka mini hip-hop szóló kategóriában 1. lett, Szelezsán Szabina ugyanitt a 3. helyen végzett. Tóth Boglárka gyermek hip-hop szóló kategóriában 2. helyezést ért el, Dobos Debóra ifjúsági hip-hop szóló kategóriában másodikként zárt. Az Iványi Szabolcs-Maliga Dávid kettős az ifjúsági hip-hop duók versenyében aranyérmet nyert, a Tóth Szabina-Rétes Anett duó bronzot hozott haza.

A Rétes Anett, Tóth Szabina, Kárai Fanni, Tóth Noémi, Tóth Edina, Dobos Debóra, Simon Norman és Iványi Szabolcs alkotta orosházi együttes ifjúsági hip-hop csoport kategóriában magyar bajnok lett.

Az orosházi táncosok ismét remekeltek (Fotó: ReDance)

Rétes Edina edző szerint mindenki nagy erőbedobással táncolt a színpadon.
– Hatalmas öröm volt számunkra, hogy ilyen eredményekkel térhettünk haza, hiszen továbbjutottunk az Európa-bajnokságra, amit Szlovákiában rendeznek június 29-e és július 1. között. Külön megemlíteném a csoport magyar bajnoki címét, ami azért is kiemelkedő, mert a fő rivális csapatot is sikerült legyőznünk. Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Mindenki nagy erőbedobással táncolt a színpadon. A hangos taps és a zsűri értékelése visszaigazolást adott arról, hogy megérte a sok belefektetett energia és munka. Az eredményhirdetés után kaptam egy edzői elismerői díjat, amire szintén nagyon büszke vagyok, mert ez azt igazolja, hogy jó úton haladunk a közös sikerek eléréséhez – emelte ki Rétes Edina.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.