- hirdetés -

A Korallbogyó zöldség, gyümölcs, delikátesz üzlet március közepén nyitotta meg ajtaját a vásárlók előtt. A kínálat folyamatosan bővül, középpontban a válogatott alapanyagokkal és a vásárlók igényeivel.

Ez az az üzlet Orosházán, ahová szívesen lép be az ember. Harmóniát sugároz, egy oázis, ahol figyelnek az emberre. Nemcsak a minőségi, tartósítószer- és mesterséges adalékanyag-mentes termékekkel, a különlegességekkel, az igényeket is maximálisan szem előtt tartják.

A Korallbogyóban megtalálod, mi szem-szájnak ingere...

Az üzlettulajdonos, Stadler Erik azt mondja, ha valamit szeretne a vevő – legyen az akár egy csomag vetőmag vagy éppen egy mogyoróvaj – utána néz, és megpróbálja beszerezni.
– A beszerzési forrásainkra nagyon figyelünk, olyan helyeket választunk, ahol a minőségre törekednek, kapcsolatot építünk ki helyi termelőkkel is. Tapasztalataink szerencsére pozitívak. Vannak olyan dolgok, mint például a juharszirup, amiért már visszajönnek a vásárlók – emelte ki az üzletvezető.

A Korallbogyó a friss zöldség, gyümölcsök mellett kínál biotermékeket, száraztésztákat, fűszereket, teljes kiörlésű liszteket, ice teákat cukor nélkül, lekvárokat, édesszájúaknak eper, karamell és csoki szirupokat. Termékeik inspirálnak is. Ha valami egyedi ízt szeretne vinni például a nyári grillpartikba, itt megtalálja a megoldást, de az olasz házias tésztaszószokkal is rövid idő alatt különleges vacsorát tálalhat.

Hallottál már a tamarindról? A tamarind vagy tamarindusz fa Afrikában őshonos, de elterjedt Indiában és Ázsia többi részén is. Arab nyelven indiai datolyának mondják. Termését főzik, pörkölik, megőrlik, sőt lekvárt is készítenek belőle, magas kálium és vastartalma van. Az indiai konyha jellegzetes ízesítője. Kóstold meg, a Korallbogyóban megtalálod!

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.