- hirdetés -

Vetőmagok, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek, ásványvizek – március 14-én nyit a Korallbogyó zöldség, gyümölcs, delikátesz üzlet Orosházán.

Egy különleges boltot álmodott meg az orosházi Korall Virágüzlet – Oázis Kertészetet üzemeltető Stadler Erik, ami sok-sok tervezés és munka után a hónap közepétől valóra válik. Március 14-én, szerdán nyit a Korallbogyó zöldség, gyümölcs, delikátesz üzlet a Székács utcán, a Korall Virágüzlet-Oázis részlegeként.

A kínálat széles lesz már az induláskor is, de folyamatosan bővül majd, a vásárlói igényeket maximálisan figyelembe véve. Azt mondják, megpróbálnak mindent beszerezni.
– Amit itt helyben meg lehet termelni, ahhoz orosházi, térségbeli gazdáktól szeretnénk hozzájutni. Igyekszünk emellett a különlegességeket pótolni, kulinárisabb termékeket kínálni. Lesznek például fűszernövényeink, prémium kategóriás és gyógyhatású ásványvizeink, de savanyúság, aszalt gyümölcs, sőt még gyömbérsör is a kínálatunkban szerepel – hangsúlyozta Stadler Erik.

Klikkelj és csatlakozz a Korallbogyóhoz a Facebookon

Az üzletben találtok majd a friss zöldség-gyümölcsök mellett édességeket, száraztésztákat, olívaolajokat is. Sőt, ha a zöldséget-gyümölcsöt szeretnéd te megtermelni, a Korallbogyóban a vetőmagtól a palántáig mindenhez hozzájuthatsz.

A későbbiekben fokozatosan rátérnek majd a biotermékekre, és maximálisan alkalmazkodnak a vásárlói igényekhez. Ha szeretnél valamit, de nem találtad meg eddig, szólj, megpróbálják beszerezni.

Korallbogyó zöldség, gyümölcs és delikátesz üzlet
5900, Orosháza, Székács József u. 61.
Facebook: www.facebook.com/korallbogyo

e-mail: korall@invitel.hu
Nyitás: március 14., szerda 8 óra

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.